ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

ترامپ از امضای یک لایحه ضدمهاجرتی دیگر خبر داد

رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی توئیتری از امضای لایحه ممنوعیت ایجاد پناهگاه‌ برای مهاجرن غیرقانونی از سوی فرماندار فلوریدا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 16
کد خبر: ۱۳۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در پیامی توئیتری از ممنوعیت ایجاد پناهگاه به منظور حمایت از مهاجران غیرقانونی در فلوریدا خبر داد.

 

رئیس جمهور آمریکا در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «ران دی سانتیس» فرماندار فلوریدا لایحه ممنوعیت ایجاد پناهگاه‌ در شهر‌های این ایالت و اجبار تمامی نهاد‌های مجری قانون برای همکاری با مقامات مهاجرتی فدرال را امضا کرد. این لایحه دولت محلی را از اجرای برنامه ایجاد پناهگاه که از مهاجران غیرقانونی محافظت می‌کند، منع می‌کند.

 

ترامپ در ادامه این توئیت نوشت ایالت‌های بیشتر و بیشتری می‌خواهند این کار را انجام دهند، اما فرمانداران و سران آن‌ها شجاعت آن را ندارند. سیاست‌ها به زودی ابلاغ می‌شوند، زیرا مردم کالیفرنیا و همه جای این سرزمین خواستار از بین رفتن پناهگاه‌ها هستند. نه مهاجر غیرقانونی، نه مواد مخدر یا قاچاق!

 

این در حالی ست که آندرس مانوئل لوپز اوبرادو، رئیس‌جمهور مکزیک از کمک کشورش به پناهجویان آمریکای مرکزی خبر داد و خودداری از این کار را ضد تعالیم مسیح (ع) دانست. مقامات مکزیک قصد دارند با استقرار نیرو‌های نظامی در مرز‌های مشترک جنوبی این کشور با گواتمالا، به عنوان بخشی از توافق ماه کنونی با مقامات آمریکا ورود پناهجویان را به آمریکا کاهش دهند. مکزیک به پناهجویانی که دلایل منطقی دارند پناهندگی اعطا می‌کند، اگرچه هزاران نفر از آن‌ها تا زمان نتیجه نهایی مقامات قضایی برای درخواست پناهندگی در آمریکا، در مکزیک باقی خواهند ماند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار