گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ترامپ از امضای یک لایحه ضدمهاجرتی دیگر خبر داد

رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی توئیتری از امضای لایحه ممنوعیت ایجاد پناهگاه‌ برای مهاجرن غیرقانونی از سوی فرماندار فلوریدا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 16
کد خبر: ۱۳۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در پیامی توئیتری از ممنوعیت ایجاد پناهگاه به منظور حمایت از مهاجران غیرقانونی در فلوریدا خبر داد.

 

رئیس جمهور آمریکا در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «ران دی سانتیس» فرماندار فلوریدا لایحه ممنوعیت ایجاد پناهگاه‌ در شهر‌های این ایالت و اجبار تمامی نهاد‌های مجری قانون برای همکاری با مقامات مهاجرتی فدرال را امضا کرد. این لایحه دولت محلی را از اجرای برنامه ایجاد پناهگاه که از مهاجران غیرقانونی محافظت می‌کند، منع می‌کند.

 

ترامپ در ادامه این توئیت نوشت ایالت‌های بیشتر و بیشتری می‌خواهند این کار را انجام دهند، اما فرمانداران و سران آن‌ها شجاعت آن را ندارند. سیاست‌ها به زودی ابلاغ می‌شوند، زیرا مردم کالیفرنیا و همه جای این سرزمین خواستار از بین رفتن پناهگاه‌ها هستند. نه مهاجر غیرقانونی، نه مواد مخدر یا قاچاق!

 

این در حالی ست که آندرس مانوئل لوپز اوبرادو، رئیس‌جمهور مکزیک از کمک کشورش به پناهجویان آمریکای مرکزی خبر داد و خودداری از این کار را ضد تعالیم مسیح (ع) دانست. مقامات مکزیک قصد دارند با استقرار نیرو‌های نظامی در مرز‌های مشترک جنوبی این کشور با گواتمالا، به عنوان بخشی از توافق ماه کنونی با مقامات آمریکا ورود پناهجویان را به آمریکا کاهش دهند. مکزیک به پناهجویانی که دلایل منطقی دارند پناهندگی اعطا می‌کند، اگرچه هزاران نفر از آن‌ها تا زمان نتیجه نهایی مقامات قضایی برای درخواست پناهندگی در آمریکا، در مکزیک باقی خواهند ماند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار